Pjevačica iznijela stravične optužbe na račun JELENE KARLEUŠE! Ima da gori estrada: “Mamice Jeco, spavala si mi sa dečkom…”

Od trenutka kada je pjevačica bila na promocije novog albuma Jelene Karleuše , Edita Aradinovic se nasla na njenoj crnoj listi jer je pokazala veliku nesklonost njenoj muzici i sve to traje od prosle godine.

Nakon tog razočaranja, Karleuša je nedugo nakon toga odlucila da njihove privatne poruke podijeli i da svi vide o cemu se tu radilo. Iznenadjenjima se cinilo da to nije moguce ali sada je pokazala da borba ce da traje i da Jelena na tome nije stala.

Ubrzo nakon toga cvrsta veza izmedju bivsih kolega jednostavno je pocelo da blijedi ali je to situacija koja je bila povremena. Javnost se iznenadila kada je Edita iznijeal stravicne optuzbe na racun Jelene Karleuše i tada napravila buru i svi su samo o tome govorili i pricali.

Da vas podsjetimo prije nekoliko mjeseci mlada pjevacica je javno izjavila kajanje radi rijeci koje je iznijela na racun Jelene Karleuše i kako je i sama rekla jednostavno na to nije mislila. Nakon toga se obratila i Jeleni i rekla je zasto je njeno ponasanje tada bilo takvo.

DA budem sada iskrena ja sam osoba koja uvijek kazem ono sto mislim. Ja sam izrazila svoje misljenje i rekla sam o cemu sam mislila a to nije situacija o kojoj sam ja posebno uzivala ali na isti nacin ja cijenim njene pjesm i pjevala sam do nedavno ali sada se sve promijenilo.