“KO ŽELI da mi plati pivo da mu kažem istinu o Danki?” Grozno ponašanje oca osumnjičenog za ubistvo! KOMŠIJE govore da se ponaša jako čudno (FOTO)

Dušan Jankovic inace otac od jednog osumnjičenog Srđana Jankovića za ubistvo malene Danke Ilic je iskoristio pravo u Zaječaru da ispred suda da ne iznese iskaz o slucaju ubistva malene Danke a drugoosmnjiceni je njegov sin Srđan.

On je kao i majka Dejana Dragijevica, Svetlana odlucio da odbio da da izjavu u tuzilastvu u vezi te situacije.

Inace iz sela Luke kod Bora odakle je Srđan Janković u VJT svjedocili su i razni poznanici i komsije ali i kolege. U selu se i dalje neke komsije nece da izjasne sta zapravo misle o ovom po svemu sudjeci jako misterioznom slucaju, to jeste stravicnom ubistvo neduznog djeteta.

Ponekada se neki usude da kazu za Srđana da ukoliko je stvarno uradio nesto ovako stravicno onda treba on da robija do kraja zivota dok drugi misle da dok se dijete ne pronadje ne moze niko nikoga da otkrivi i da ne treba.

Srđanov otac Dušan i dalje misli da je to neka vrsta namještaljki i da njegov sin nije kriv ni za sta i da je to velika laz i prevara.- rekla je jedna od mještanki, komsinica.

“Normalno se ponasa, dolazi u bastu svakog dana, bere travu za stoku ali i sjedi ispred seoske kafane i pije vpivo. Kao da se ne radi o malenom djetetu o kome roditelji ne znaju nista. Kkao je to dijete stradalo i gdje se njegovo tijelo nalazi sada.”

Pricaju kada dodje i kaze”Ko ce da mi plati pivo da mu ja sada kazem istinu? Njemu je do sale, a sina ce da zaboravi i kako zaista izgleda?- rekla je jedna starija zena iz Luke i napominje da je ovo bacilo sada ljagu na cijelo selo i ne mogu da vjeruju da se ovo desava.