PO PRVI PUT CE TE VIDJETI SINA ŽIKE JAKŠIĆA: Kao i otac jako uspješan- Ne zeli se petljati u javni zivot, živi u Njemačkoj a kada tek vidite čime se bavi (FOTO)

Povodom proslave svog rođendana, 60.tog Žika Jakšić je poznati producent i voditelj emisije “Nikad nije kasno” i on je sa Dajanom Paunović dobioa sina ali mlađeg ali ono sto malo javnosti zna jeste da on ima starijeg sin Andriju koji se nedavno i vjenčao i stekao je priznaoe da je trenutno najmlađi enolog i stručnjak za vina i to u Njemačkoj.

Zika nikada nije krio koliko je ponosan na svog sina Andriju koji je kao najmlađi enolog u Njemačkoj posebno za svog oca je odlucio da napravi i vino “Nikad nije kasno” a ova posebna specijalna kreacija je prikazana i tokom njegovog televizijskog programa i on je sa svima htio da se pohvali.

Žikin nasljednik, kojem se sada svi dive, pokazuje da ga privatni i javni zivot ne zanima, ne interesuje. Andrija je u prošlosti pokazivao da ima strah od braka te je govorio da je brak kao nesto negativno kao neki “zatvor” ALi od tada do sada se sve promijenilo, prihvatio je instituciju i sada je presretan u braku i uziva u carima.

 

Tokom našeg zajedničkog odmora imao sam priliku da vidim njegovu suprugu i da procjenim da je ona naklona i da voli drustvenost. Andrija kaze da je od trenutka kada je vidio suprugu osjetio privlačnost prema njoj i rekao da je vidi kao majko njene djece i nasao se prikladnim da je zaprosi nakon dvije godine veze.