Veliki broj pevačica ovo krije: Sada je naša poznata pevačica odlučila da prizna šta je sve RADILA ZA VELIKI NOVAC! Da li je moguće da je ovo rekla?

Svaki početak u svakom poslu je jako težak a moramo da vam kažemo da je svaka pjevačica imala teške početke ali malo ko o njima sada zna kako su one uspjele da izgrade svoje karijeru. Sada kao sve zive u vilama, u zlatu i svi zele da prica se o njima kao o nekim velikim bogatasima. Zlata je jedna od rijetkih pjevačica koja se jako rijetko sjeća svojih pocetaka pa kako kaže mnogo toga se radilo da bi bila na mjestu gdje je sada.

 

Ona je sada za medije se prisjetila jedno nastupa gdje su od nje tada zahtjevali da se popne na traktor i da je tako pjevala ljudima. Navodno tada nije bilo bino, a ona je za veliki broj novca koji je dobila i pristala i jasno je svima da je to uradila radi novca. Ona je svoj posao gledala profesionalno kako tada tako i sada. Njeno je da pjeva, nije bitno ni gdje ni kada jer ona nije neka diva nego je pjevačica koja gradi svoj zivot i sve sto ima dobila je uz pomoc sebe, svog rada i borbe. Ona kaže da su najgori oni koji kao fol biraju gdje pejvaju a gdje ne.