Pogledajte BOŽU VREĆU BEZ BRADE I KOSE: Evo kako je izgledao prije odluke o nošenju štikli i suknji! (FOTO)

Božo Vrećo je danas jako poznata licnost u Bosni i Hercegovini ali i u regionu. On je stekao veliku popularnost u region bas radi svoje prepoznatljivosti. On ne samo da je poznat kao vodeci izvođač sevdana nego je imao izrazit osjecaj za modu, za oblačenje neke odjece i obuce koja nije konvencionalna na koncertima  i svaki put bi publiku zapalioo svojim scenskim, nastupima.

Tokom svih ranih faza svog profesionalnog puta on je dozivio veliku transformaciju sto se tice svog fizickog izgleda. Trenutno se pojavio snimak koji je nastao prije 10 godina na kojem je Vreco u ulozi glavnog vokala grupe tada Halka.

U ovom spotu mu se pridruzuju kolege iz benda Dina Šukal na gitari. Naime nakon rada na dva albuma Bozo se usmjerio da gradi sada svoju solo karijeru. Trenutno se on pojavio kao vodeca licnost u Bosni i Hercegovini i zaista ima mnogo sljedbenika.

 

Bozo Vreco je rekao da je stekao slavu ne samo kao izvođač sevdaha u regionu vec kao i trend majstor u svijetu mode jer je pokazao kakav je to njegov stil sto se tice i odjece i obuce tokom nastupa.