Iz muslimanke je porodice sa Balkana, zarobljen u tijelu muškarca a osjećao se kao žena! NE MOŽE DA VERUJE KAKAV ODNOS IMA NAKON PROMENE POLA

Situacija je takva sada da je promjena pola nesto normalno sto se desava kod nas i jako popularno. Nekada su osobe koje su drugog opredjeljenja se skrivale a danas je to atraktivno. Čak i ako ste straight vi ste u danasnje vrijeme cudno a biti drugaciji je sada postalo i vise nego in. Mi danas pricamo o jednoj zeni koja dolazi sa nasih prostora koja je odlucila da uradi promjenu pola.

Tokom ranih 20 iskusio je nezadovoljstvo sa svojim fizickim jer se osjecao kao da je zarobljen u tijelu muskarca sve dok jednog dana nije odlucio da se identificira kao zena. Cvrsto je vjerovao da je prelazak u suprotni pol jedini pravi i ispravni put. Posljedicino ovo je osoba koja je odlucila i da poduzme promjenu pola te je odlucio da se potrazi u identitetu zene. Nakon preobrazbe desila mu se jedna ideja saznanja a to je da je napravio gresku bez mogucnosti sada da ispravi.

On je tokom odrastanja odgajan u balkanskoj porodici sa muslimanskom kulturu i iskusio je kako je spominjanje drugog i drugacije bilo zabranjeno. Tokom formacije isticaos e među svojim vršnjacima nizim i njeznijim stasom i radi toga majka je cesto maltretirana bila dok se trudila da shvati njegovu razlicitost. U nastojanju da poveca svoju visinu bavio se istezanjem svaki dan. Onda je shvatio da je trazenje zenskog identiteta zadovoljstvo koje je dugo trazio.

Kada je napravio operaciju shvatio je da to nije sreca i da je kratko trajala samo mjesecc ili dva. Njegov novi polni organ se poceo zatezati i sprecavajuci svaki potencijalni odnos koji sam ocekivao da ce se desiti nakon tranzicije. Zudim za danima kada sam muskarac kada imam zelju za odnosom, bogstvom i uspjehom u karijeri. Sada se osjecam jako zaraboljen u zenskom tijelu i zudim vratiti muskost.