Pogledajte u Zoricinu roza bajku i vilu: Roze krevet okicen zlatom, jakuzzi i dvije wc šolje! POGLEDAJTE DETALJE od kojih zaboli glava

Zorica Brunclik poznata pjevačica i njena polovina, najbolji suprug Miroljub Aranđelković kojeg svi znaju kao Kemiš i oni su sada odlucili da pozovu novinare u svoj dom gdje su im otvoreno odlucili da prenesu sve intimne dijelove iz zivota. Zorica i Kemiš su namjerno odabrali da svima pokazu svoju spavacu sobu ali i kupatilo koje je specificno po mnogo cemu. Iako su svi koji su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da su ovo sredili.

Pogledajte sada spavacu sobu i udjite u ovaj carobni svijet gdje je kombinacija bijelih, rozih i zlatnih nijansi i to je sve kao iz bajke. Budite spremni da budete zadivljeni kada udjete u kupatilo, jer je tu djakuzi u centru kupatila u pratnji su tu dva toaleta i naravno dvije solje i dva lavaboa. Svaki detalj je posebno odrađen, do peskira do velikog broja ukrasa koji svima oduzimaju dah.

 

 

Njihovo vjencanje je bilo 1985 godine i to je duo koji je uvijek pokazalo da su imali snagu, da su borili se i da im ni jedna prepreka nije bla na putu. Njihovo prebivalište je u godinama u Krnjači i to je utociste njihove ljubavi.