Popravite slomljeni patentni zatvarač u samo 2 minute, nije potrebna pomoć krojača

Često pranje i glačanje bit će potrebno ako stalno nosite istu odjeću ili jakne, što dovodi do bržeg trošenja i habanja.

U slučaju puknuća patentnog zatvarača, uvriježeno je mišljenje da krojačica posjeduje ekskluzivno znanje potrebno za njegovu zamjenu. Unatoč tome, postoje slučajevi u kojima se skupi popravci mogu zaobići primjenom određenih pametnih tehnika koje poznaju samo krojačice. Dopustite nam da istražimo kako brzo popraviti svoju roletu bez nepotrebnog odgađanja.

Koji se koraci mogu poduzeti da se spriječi potreba za popravcima po narudžbi?

U određenim slučajevima, nemarno rukovanje često nošenim odjevnim predmetima može dovesti do oštećenja koja zahtijevaju hitan popravak ili zamjenu. Međutim, postoji jednostavno rješenje za sprječavanje takvih situacija: pridržavanje osnovnih smjernica za korištenje, pranje i skladištenje vaše odjeće.

Redovito nošenje iste odjeće ili jakni zahtijeva češće pranje i glačanje, što u konačnici dovodi do bržeg propadanja. Neizbježno blijeđenje košulja i majica dobro je poznata pojava. Međutim, postoje i druge komponente koje se mogu oštetiti, poput patentnih zatvarača. Ipak, ako se radi samo o uobičajenoj nošenosti ili manjem problemu s malim dijelom, je li doista potrebno zamijeniti cijeli odjevni predmet?

U samo dvije minute vješto se popravljaju oštećeni patentni zatvarači koji im vraćaju prvobitnu funkcionalnost.

Pohabani ili poderani patentni zatvarač, bilo da se radi o jakni ili bilo kojem drugom predmetu, može biti nevjerojatno frustrirajući. Tipično, postoji više čimbenika koji mogu uzrokovati kvar patentnog zatvarača.

U slučaju da se plastična komponenta koja se nalazi na donjem dijelu šarke ošteti, potreban tijek radnje uključuje rezanje komada savitljive plastike koji odgovara veličini slomljenog fragmenta, prianjanje na oštećeno područje i korištenje skalpela zalijepiti prijelom. Jednostavno uklonite sav višak materijala i zadatak je završen. Povremeno, metalni element odgovoran za kontrolu pokazivača također se može slomiti. U takvim slučajevima dovoljno je locirati zamjenski dio da se popuni praznina.

Kada se suočite s patentnim zatvaračem ruksaka koji se čini otpornim na otvaranje, to je vjerojatno zbog oksidacije. Da biste riješili ovaj problem, potrebno je upotrijebiti sprej za deblokiranje. Jednostavno nanesite sprej i gledajte kako patentni zatvarač vraća svoju funkcionalnost.

Može li se patentni zatvarač otvoriti u sredini? Ako je tako, to znači da je pričvršćivač olabavljen i da ga treba zategnuti. Da bismo riješili ovaj problem, trebat će nam kliješta i dva mala plastična fragmenta dobivena rezanjem boce. Kako bi se riješio ovaj određeni problem, klizač treba otpustiti poništavanjem. U ovoj fazi pažljivo umetnite dva plastična komada između tkanine i klizača i čvrsto pritisnite kliještima kako biste bili sigurni da plastika ostaje čvrsto na mjestu. S vremenom će klizač ponovno postati funkcionalan i patentni zatvarač ponovno će raditi glatko.