POTVRĐENO JE- SELMI BAJRAMI zabranjen ulazak u Srbiju! Oglasila se i ona, ne prestaje da provocira! “ŽIVJELA SAM I PRIJE NJIH I NASTAVIT CU I POSLIJE NJIH.”

Skandalozni snimak koji se pojavio na drustvenim mrežama je toliko popularan za kratko vrijeem postao i onda se desava sledeca situacija. Pjevačica iz Bosne i Hercegovine je dobila zabranu ulaska u Srbiju, objavili su mediji. Ona je pjevala tada pjesmu “VAle kosovarke” te je tada Selma pokazala dvoglavog orla kojeg mogi pojedinci dozivljavaju kao simbol velike Albanije.

Kada se ovo pojavilo, veliko nezadovoljstvo se javilo kod Srpskog stanovništva koje je pjevacicu uvijek docekalo otvorenih ruku. Prvo se trazilo rješenje za to, neki su govorili i zabranu ulaska u Srbiju. Naime ona je nedavno najajvila svoj veliki dolazak u Srbiju a danas je zaustavljena od granične policije u Beogradskoj zračnoj luci kada je pokusavala da udje u Zemlju.

Nakon toga pjevačica je ponovo izazvala velike kontroverze, na svom Instagram profilu. Jasno je svima da ona ima skonost da izazivanja svega ali nedavno je objavila “Part of Me” pjesmu od Britney Spears.”

Stihove koje je Selma objavila nakon incidenta na aerodromu probudila je znatizelju pa su svi pitali zasto je to uradila i koji je povod!