Poznati srpski moćnik lud bio za Biljanom Jevtić! JEDINA mu je ona odolila i ostala dostojanstvena (FOTO)

U mladosti Biljana Jevtic je osvajala srca mnogih muskaraca a tek je Aleksandar Aca Ilic uspio da osvoji nju i njeno srce. Njihova emotivna veza je procvjetala 80tih godina i to je dovelo da su razmjenili zavjete 1989 godine.

Aco je napravio svadbeno veselje dje je bilo preko 500 ljudi a sve je to napravljeno u hotelu u Gornjem Milanovcu. Naime na vjencanju su bili veliki broj fanova poznatog para i radi toga je u jednom trenutku i falilo mjesto za goste jer se nije to ocekivalo toliko.

 

 

 

 

 

Ja sam odabrala u tim trenutcima da ostanem lojalna.Prirodno je da se  tokom zivota jednostavno nailazite na razna iskusenja, na neke emocije ali jednostavno shvatite sta je bitno a sta nimalo nije.

Nakon uspjesnog pokusaja “osvajanja kosarice” nas odnos je napredovao do te mjere da smo samo nakon godinu dana krenuli na zajednicku turneju. Tokom cestitke na Novu godina sam vidio da se njena ruka zadrzava sve vise i duze na mojoj ruci i to je posluzilo kao znak necega.

 

Prije braka sa Suzanom Jovanovic Sasa je  bio jako zaljubljen u Biljanu Jevtic. Ona je bila posebna, i imala je veliku privlacnost da su svi muskarci za njom gubili lavu. Ne samo da je talentovana pjevacica bila nego je i njena ljepota bila zaista posebna.