Prava istina o njegovom porijeklu će vas šokirati – Dino Merlin je godinama krio OVU tajnu!

Dino Merlin, renomirani glazbenik ovih prostora, debitirao je prije gotovo četrdeset godina. Iako pjevač svoju suprugu Amelu rijetko izlaže javnosti, njih povezuje duboka ljubavna priča koja je mnogima prirasla srcu. Evo kratkog uvida u njihovo zajedničko putovanje.

“Suočavali smo se s brojnim izazovima, skrivali našu vezu od znatiželjnih očiju, ali nikakva nas sila nije mogla rastaviti. Nakon pet godina tajno smo izmijenili zavjete.

Unatoč nekonvencionalnoj prirodi naše zajednice, bilo je to vjenčanje ispunjeno romantikom, iako sam doslovno “ukrao” moju ženu. Samo su moj kum i Amelina sestra, koja je služila kao kuma, bili svjedoci.

Govor matičara činio se beskrajnim, dok sam zabrinuto pregledavao vrata, bojeći se nepoželjnog upada koji bi pokvario našu radosnu prigodu.”

Prisjeća se nezaboravnog trenutka kada ga je, po povratku kući praznih ruku i gladan nakon prve turneje po Jugoslaviji, na vratima dočekala supruga s njihovom bebom u naručju.

“Naida je imala jedva šest mjeseci, a Amela je bila na pragu diplome arhitekture. Prigušenim tonom me je pitala: ‘Jesi li nam nešto donio?’ Nedostajalo mi je mlijeka, a nedostajalo mi je i bilo kakvog novca, jer nisam ništa ponio sa sobom zbog nedostatka zarade.

Bilo je značajnih troškova s ​​kojima sam se morao nositi. Sve bih dao da mogu odgovoriti no tu noć sam donio jedva 100 maraka. Amelini roditelji nisu odobravali njenu ljubavnu vezu s Dinom, prvenstveno jer je on bio siromašan, dok je ona studirala arhitekturu i imala materijalnu sigurnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *