U Zadrugu ulaze poznata estradna imena – Više nema starleta, sada nam dolaze pjevačice!

Rijaliti program Zadruga je jedan od najgledanijih programa tog tipa.Poznate ličnosti iz svijeta zabave ponovo će krasiti male ekrane dok učestvuju u predstojećoj sedmoj sezoni rijalitija Zadruga. Ova veoma popularna emisija, koja bi trebala početi u septembru, uvodi nekoliko promjena u pravila i uključuje prisustvo već poznatih poznatih ličnosti.

U sedmoj sezoni Zadruge učestvovaće brojne poznate ličnosti iz sveta globalne politike, sporta i zabave. Među njima su Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, Maja Nikolić, Miloš Bojanić, Radovan Radović Raka, Snežana Mišković Viktorija, Ivan Fece Firči i mnogi drugi. Pored toga, postoji potencijal za uključivanje vicešampionke Ane Ćurčić i njenog dečka Dragana Ace Bulića.

Predstojeća sezona obećava da će biti ispunjena uzbudljivim trenucima i zadivljujućim iskustvima za publiku. Za sedmu sezonu Zadruge razmatraju se različiti tipovi učesnika, uključujući sportiste, glumce, influensere, jutjubere, blogere i političare.

Predstojeća sezona rijalitija će imati raznovrstan krug učesnika, uključujući i poznate rijaliti zvezde iz prethodnih sezona poput Lepog Miće i Jovane Tomić Matora, koje će se pojaviti uz svoje buduće supružnike. Iako su pregovori sa nekim učesnicima uspešno vođeni, razgovori sa drugima su još uvek u toku. Glavni kandidati tek treba da dobiju zvanične ponude.

Ova sezona se izdvaja od prethodnih rijaliti programa usvajanjem novog koncepta koji striktno zabranjuje nasilje i isključuje učesnike sa značajnom kriminalnom prošlošću, što je potvrdio insajder. Proces kastinga bit će finaliziran do kraja sljedeće sedmice, obećavajući sezonu koja će unijeti svježu dinamiku i novine u rijaliti format.

Pored toga, Goca Božinovska i Zlata Petrović su takođe pomenute kao potencijalni učesnici, a najiznenađujući dodatak je Jasmina Medenica.

Predstojeća sezona Zadruginog rijalitija uspostavit će jasne smjernice za ponašanje, uprkos činjenici da osobe koje su uključene obično nisu povezane s nasiljem. Umjesto toga, poznati su po svojim ugodnim i kvalitetnim sukobima. Ova kombinacija obećava uzbudljivu i zadivljujuću sezonu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *