PREMINUO NAKON 14 DANA DIJETE! SLAVNI SPORTAŠ preminuo jer je dve sedmice konzumirao OVU stvar

Prerana smrt Shanea Warnea, poznatog australskog igrača kriketa, bila je izravna posljedica rigorozne 14-dnevne dijete. Ova tragična pojava brzo se proširila popularnim kanalima društvenih medija kao što su Facebook, Instagram i na kraju Twitter.

Shane Keith Warne AO, od milja zvan “Warnie”, stekao je široko priznanje za svoju slavnu karijeru u kriketu, predstavljajući Australiju od 1992. do 2007. Warneove iznimne sposobnosti prikazane su tijekom njegove karijere, predstavljajući Victoriju, Hampshire i australsku reprezentaciju. Život mu je, nažalost, tragično prekinut zbog posljedica intenzivnog pristupa prehrani. Točnije, posvetio se zahtjevnoj rutini “čišćenja tijela kroz 14-dnevnu detoksikaciju samo sokovima”, kako je detaljno opisao Style.

U potrazi za skidanjem kilograma pribjegavao je ekstremnim mjerama, uključujući i uskraćivanje hrane. Srceparajuće, njegovo srce nije moglo izdržati napor, što je na kraju dovelo do kobnog srčanog udara dok je bio na odmoru u Tajlandu. Warne je otvoreno podijelio svoj susret s tradicionalnom kineskom medicinom. U njegovoj potrazi za mršavljenjem, sportaševa obitelj otkrila je njegov plan da provede 30-dnevnu čajnu dijetu, napuštajući sve druge oblike prehrane i fokusirajući se isključivo na konzumaciju čaja.

Prema svjetskim novinskim kućama, sportaš je bio predani pušač koji je pobijedio COVID-19 2021., ali se također suočio s preprekama vezanim uz njegovo zdravlje kardiovaskularnog sustava. Prema riječima njegovog bliskog prijatelja, imao je tendenciju usvajanja ekstremnih prehrambenih navika.

Njegove preferencije varirale su između uživanja u bogatim pecivima i lazanjama ili strogog pridržavanja režima samo sokova. Nažalost, otišao je s ovog svijeta 4. ožujka 2022., ostavivši za sobom troje djece iz prethodnog braka. Stručnjaci sugeriraju da bi se srce moglo teško nositi s kombinacijom rigoroznog tjelesnog napora i niskokalorične dijete, pa je upravo zbog toga ključan povećani oprez.