Prepolovila se bez i jedne operacije! POGLEDAJTE ZORANU PAVIĆ koja je izgubila 30 kilograma i nikad ih nije vratila! OVO JE NJENA TAJNA, PROBAJTE

Zorana Pavić se pojavljuje jako cesto u javnosti, ona je uvijek tu i o njoj se dosta toga zna. Sada nevjerovatna promjena koja se desila na Zoraninom fizičkom izgledu sve je ostavila bez teksta i u nevjerici. Ona je u pocetku svima bila poznata po svojoj ljepoti, imala je divan vanjski izgled ali onda se sve pocelo pogoršavati radi njenih stetni hnavika koje je imala. Ali sada transformacija koja se desila, napravila je da Zorana svim svojim srcem posveti se svom zdravlju i estetici i to je dovelo da ona izgubi preko 30 kilograma u kratkom periodu.

Zorana je sada imala pristup drugaciji na svoje kilograme i niej isla kao i ostala javnost da se podvrgne operaciji zeludca da bi jednostavno postigla zeljenu tezinu. Ona je odlucila da sve to obavi nehiruskim putem i ovaj put prilagodi svoj zivot da bi dobila cilj. osim sto ona voli trening i podvrgnula se rutinama, Zorana je sredila svoje i navike. Ona je slatkiše izbacila iz svoje prehrane i sve secere , te joj to cuva da se ne desavaju neke oscilacije secera u krvi.

Ona je prosla kroz rutinu koju savjetuje i sada bira manje, obroke i redovnije tokom cijelog dana. Njeni obroci su napravljeni tako da su bazirani na povrce na pari i nemasno meso te tu dodaje i tunu i suho meso koje nije masno.

Kroz cijelo to vrijeme Zorana je otvoreno priznala da konzumira iskljucivo limun i vodu iako to ne savjetuje sada. Posljedice su joj bile znacajne ali je imala i epizode nesvjestice ali nije mogla ni ti auto da vozi.