POGLEDAJTE šta su carinici pronašli kod vozača iz Bosne i Hercegovine! VJERUJEMO DA ĆE TE SE ŠOKIRATI! Kazna ide do 1.500 eura- ODAKLE MU HRABROST

Nevjerovatna situacija se desila kod carinika Carinske uprave RH i to se sve dešavalo na granicnom prijelazu Stara Gradiška. NAime carinici su vidjeli nezakonitu radnju uvoza trofoja koze od vuka to jeste u ovom slucaju glave.

Naime situacija je takva da dana 31.01.2024 godine u putničkom ulaz RGP Stara Gradiška , vozilo koje je bilo bh. registracije, stigao je državljanin Bosne i Hercegovine. NAime tokom pregleda vozila vlasti su vidjeli jedan predmet koji je stojao, to jeste bio je trofej od koze vuka zajedno sa glavom i vjerujemo da su se svi prisutni sokirali kada su ovo vidjeli!

Naime situacija koja se desila sukladno sa Zakonom o graničnom prometu i prometu divljih vrsta, ovo je roba koja mora da bude privremeno oduzeta radi neposredovanja potrebne dokumentacije od strane Boga. Uprava carina potvrdila je vijest da je tačna kao i da je proces pokretanje prekršajnog postupka protiv drzavljana Bosne i Hercegovine i da ce da dobije novčanu kaznu u iznosu od 1.500 eura radi ove situacije.

Mi bi sada voljeli da cujemo vase vidjenje povodom cijele ove situacije, koja je iz dana u dan sve veca i veca- Naime radi se na tome da uveliko se dešava krijumčarenje nekih zabranjenih predmeta i prehrambenih proizvoda sve preko granice. Sada je vrijedno napomenuti da se ovo dešava sa Balkana!