PREVARILI su cijelu naciju! Dalila i Dejan su zajedno, a sada se otkrilo sve u medijima! Ovo ih je odalo, ŠOK! (FOOT)

Rijaliti šou Zadruga je takmičenje koje se već unazad 6 godina emituje na televiziji Pink i samim time to je jedan od najgledanijih programa ikada na našim prostorima. Tako prošle sezone jedna od priča o kojoj se najviše pričalo u medijima ali i u Zadruzi je veza između Dejana i Dalila. Naime, oni su tu ušli kao bračni par dok nije sve krenulo naopako.

Prije svega Dalila je njega prevarila i našla novog dečka, nakon čega je on patio ali brzo je našao sreću pored Aleksandre i samim time uplovio u vezu sa njom. Međutim kada se sada emituje šesta sezona njih dvoje se jako malo oglašavaju u javnosti te je tako javno Dejan ostavio Aleksandru. Međutim nakon samo par sati mediji su došli do zaključka kako se on pomirio sa Dalilom na osnovu njihovih storya na drušvenim mrežema jer su bili na lokacijama koje su jako blizu.

Da li je to istina i koja je prava istina koja je vezana za ovaj par ostaje nam da vidimo u narednom periodu. Za sada se i Dejan i Dalila nisu oglašavali povodom ove teme te samim time vrlo je moguće da oni svoju vezu kriju ukoliko je istina da su se pomirili.

2 thoughts on “PREVARILI su cijelu naciju! Dalila i Dejan su zajedno, a sada se otkrilo sve u medijima! Ovo ih je odalo, ŠOK! (FOOT)

  1. Asking questions are in fact nice thing if you are
    not understanding something totally, but this piece of writing
    presents good understanding yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *