Rat između Brene i Prijovićke! Aleksandra više ne može da trpi! “Ti nisi moja svekrva i ne zanimaš me!” HAOS u vili Živonijevića! (FOTO)

Odnos između Aleksandre Prijović i Lepe Brene nije dobar i to se u medijima zna već nekoliko vremena unazad. Glavni razlog za to je odnos Aleksandre sa njenim mužem Filipom koji je na staklenim nogama i kod njih u braku jako često dolazi do svađa i samim time oni imaju velikih problema ali Brena je ta koja se miješa u taj brak i tu nastaje veliki problem.

Tako prije par dana desila se jedna situacija koja je mnoge iznenadila a evo o čemu se radi. Naime, nakon mnogo vremena šutnje odlučila je da se oglasi i Aleksandra Prijović koja je svojom izjavom ostavila mnoge bez teksta. Radi se o tome da je ona rekla kako ne može više da trpi Brenino ponašanje te da joj je poručila kako ona zapravo nije njena prava svekrva te samim time ona se ništa ne pita.

Nakon toga krenula su velike osudu sa obje strane a o čemu se tačno radi još uvijek nikome nije jasno. Kako će ovo završiti ostaje nam da vidimo a do tada ćemo pratiti ovu situaciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *