PRIČALO SE DA JE JELENA OSTAVLJALA NOVAKA ČAK 3 PUTA: Kriza u braku je izbila zbog OVOGA, a evo ko ih je stalno mirio

Kad god Jelena odsustvuje sa tribina, među posmatračima se neminovno nameće tema Đokovićeve bračne krize.

Novak Đoković trenutno pokazuje svoje izuzetno umeće na Australijan openu, ali ono što je izazvalo interesovanje brojnih posmatrača je odsustvo njegove supruge Jelene Đoković na tribinama za gledaoce. Ovo odsustvo neminovno dovodi do spekulacija o stanju njihovog braka.

Jelena je svoje odsustvo iz Australije na društvenoj mreži X objasnila dijeljenjem emotikona knjiga i olovaka, što je mnoge navelo na spekulaciju da je njena nemogućnost da otputuje na drugi kraj svijeta posljedica odgovornosti prema djeci i školovanju, što je situacija koja je sasvim razumljivo.

Nešto više od decenije, Novak i Jelena Đoković su spojeni u braku, a u epizodi “Ko sam ja tebi, šta sam ja sebi” Jelena je otvoreno razgovarala o preprekama na koje nailazi u braku pored renomiranog tenisera. .

Jedna od stvari koje je Jelena spomenula je dosta vremena koje joj je trebalo da se prilagodi i pomiri sa činjenicom da je udata za “istorijsku ličnost” i da pronađe svoje mesto u toj zajednici.

Kako prenose lokalni mediji, Jelena Đoković je u više navrata donosila odluku da napusti Novaka, što ukazuje na razmišljanje o takvim postupcima. Kako bi se snašli u izazovima u braku, oslanjali su se na neprocenjivu mudrost Novakove majke Dijane.

Izvor za “Scandal!” počinje izjavom: „Jelena nikada nije razmišljala o ideji trajnog odlaska, ali bilo je trenutaka kada se borila da se izbori sa Novakovim neuspesima i trenucima kada se povukao u svoj svet, ostavljajući je da se oseća zarobljenom bez rešenja na vidiku.

Pored obaveza upravljanja domom, podizanja dece, ispunjavanja bračnih obaveza, nadgledanja fondacije i brige o poslovnim stvarima, Jelena je morala da podnese težinu Novakovih uspona i padova, uključujući i izazovan period obeležen povredom lakta. U ovom teškom periodu Novak se suočio sa nizom poraza i pretrpeo je oštre kritike mnogih. Shrvan pritiskom javnosti, povukao se u sebe, nesiguran kako da se izbori. Jelena je neumorno pokušavala da ga uzdigne, upuštajući se u bezbrojne razgovore danonoćno, očajnički tražeći način da ponovo zapali njegov put ka uspehu. Međutim, u tom trenutku nije imao snage da istraje. To je duboko uticalo na Jelenu, nagnavši je da donese tešku odluku u pokušaju da ga izbaci iz očaja. Izjavila je da će otići i vratiti se tek kada se stari Nole ponovo pojavi. Uprkos ovim izazovima, njihov brak je uspio da izdrži uz pomoć osobe koja joj je pružala podršku čiji identitet ostaje neotkriven.

Diana je, sa svojim oštrim osjećajem za tajming, odigrala ključnu ulogu u rješavanju ovog problema. Jeleni je pružila neprocenjivu pomoć, ne samo u brizi o deci i obavljanju drugih obaveza, već i u svakodnevnom ohrabrenju. Usred sopstvenih suza, ponavljala bi Jeleni: “Ostani jaka, ne daj se. Mi žene imamo moć da savladamo svaki izazov. Samo stani uz svog muža i sve će na kraju ispasti. Žena je temelj porodice,a ako ona posustane,sve se raspadne.Mogu samo da zamislim kroz sta sam prošla dok smo još iznajmljivali,žonglirali sa mužem,decom i borbom za opstanak.Morala sam da se fokusiram na to da porodica bude ujedinjena i da obezbedim svi smo zajedno prebrodili ove teške trenutke”, rekla je osoba koja je prenela svoje reči.

Srećom, Jelena je poslušala Dajanin savet, a u naknadnom dokumentarcu i sam Novak je priznao da ga je upravo Jelena spasila i odvela na put prihvatanja prirode, duboke kontemplacije i nepokolebljive vere. Jelena je uspešno transformisala Novakov način razmišljanja, ojačavši njegovu mentalnu snagu, i kao rezultat toga, oni su pobedili sve prepreke, izbijajući jači nego ikada ranije.