PRIJE BRENE, BOBA JE VOLIO OVU ŽENU:

Zorica je pre Lepe Brene bila u ljubavnoj vezi sa Slobodanom Bobom Živojinovićem, bivšim profesionalnim teniserom, a zajedno su na svet poželeli i sina Filipa.

Boba je u protekle tri decenije uživao u blaženoj i skladnoj zajednici sa Lepom Brenom, renomiranom ličnošću jugoslovenske zabavne muzike, a zajedno su imali dva sina, Viktora i Stefana.

Pored prethodnog braka sa pevačicom Aleksandrom Pričović, bivša teniserka je i majka sina po imenu Filip.

Proslavljeni teniser Filip u srećnom je braku sa Zoricom (Desnicom) Nakić, koja je 1985. godine postala majka njihovog prvog sina. Filip povremeno deli divne fotografije sa svojom majkom na Instagramu.

Na internetu se pojavila fotografija Zorice, Bobe i njihovog malog sina Filipa, koji su se svojevremeno našli na naslovnoj strani časopisa.

Rođena u bivšoj Jugoslaviji, Zorica Desnica stupila je u brak sa Ivom Nakićem i tamo boravila do kasnijeg braka. Detalji o njenom privatnom životu i dalje su oskudni. Nakon prvobitnog razvoda, Zorica se udala za proslavljenog košarkaša Ivu Nakića, a zajedno su na svet dobili dvoje dece: Mariju, ambicioznog košarkaškog čuda, i Evu, njihovu voljenu ćerku. Tokom svog postojanja, posvetila se tome da bude njegujuća majka i odani supružnik, neprestano se trudeći da svojoj djeci osigura ništa od nedostatka.