PROSLAVILA SE ULOGOM U SERIJI “EZEL”: Evo šta radi i kako danas izgleda lijepa Cansu Dere

Turska glumica Cansu Dere (43) već godinama stječe slavu zapaženim nastupima u renomiranim serijama kao što su “Sila”, “Ezel” i “Nevjera”. Također je stekla reputaciju jedne od najljepših turskih glumica, koja svojim gracioznim stasom i neospornom privlačnošću osvaja publiku kamo god dođe.

Uz svoje opsežne glumačke obveze, Cansu je također krasila modne piste renomiranih turskih modnih dizajnera, osvajajući publiku na raznim modnim revijama u Parizu tijekom 2002. i 2003. godine. Međutim, njezino bavljenje modelingom privremeno je stavljeno na čekanje jer je tri godine posvetila snimanju filma seriji “Ezel”, ključnom trenutku koji ju je gurnuo u carstvo zvijezda.

Dok se bavila karijerom modela, posvetila je i studij arheologije na Sveučilištu u Istanbulu; međutim, nije napredovala dalje od dodiplomske razine.

Od malih nogu moja je fascinacija obuhvaćala povijest, arheologiju, književnost i povijest umjetnosti. Gledajući unatrag, duboko žalim što nisam završio svoje školovanje, posebno zbog neizmjerne ljubavi i brige koju su moji roditelji ulagali u mene. Njihova je nevolja bila opipljiva kad sam nastavila karijeru modela, jer su je smatrali krajnje uzaludnom. I istini za volju, bili su potpuno u pravu. Privlačnost fizičke ljepote često se preuveličava. Uostalom, kakvu vrijednost ima izvrsno lice ako prikriva prazninu u umu i duši, kako je oštroumno primijetila.

Unatoč tome što inače ne ističe vlastitu fizičku privlačnost, prikazana je u više reklama i predstavnica je za “L’Oréal” u Turskoj. Iako uživa u dobroj zaradi, također se rado uključuje u humanitarne aktivnosti.

Za one koji je se sjećaju samo iz serije, pogled u nastavku otkrit će zadivljujuću transformaciju glumice.