“Prvi muž joj je sve branio i držao je…” Komšije sve otkrile o Suzani Jovanović! POPOVIĆ JE PRIHVATIO I ISPAO ČOVJEK PREMA NJOJ!

Sada malo popricajmo o zivotu i ranim danima Suzane i Sase a to je par koji je u sretnom braku sigurno vise od 35 godina. Ono su oduvijek kao prst i nokat na jednoj ruci i uvijek ih mozemo vidjeti da se pojavljuju u javnosti. Suzana je bila pjevacica koja je jako uspjesna i tako se i upoznala sa Sasom.

Oni nisu samo jedno drugom zivotni partneri nego su i jako ponosni roditelji svoje kcerke. Osim toga sa njima zivi i Suzanin sin iz proslog braka koji je prihvacen kao dio porodice. Vjencao se proslo ljeto i odmah  poceo da zivi sam u domu sa partnerkom. Danas mi pricamo o njihovom zivotu i pocetku.

 

Saša Popovic je sadašnji partner od Suzane Jovanovic i ona je sa njim dozivjela veselu vezu. Dozivjela je tesku fazu kao i raspad pa je tada i bio raskid braka. Mjestani Ralje sela nadomak Smedereva u kojem je Suzana rodjena i odrasla sada pricaju o tome. Suzana se susrela sa jednom od neuspjeha na samom pocetku kada je brak zavrsio razvodom.

Sada su svoja neka saznanja iz Kolora podijelio jedan mjestanin iz okoline koji je rekao da nema neke privatne informacije jer je to stvar porodice. Jos jedna osoba je rekal isto i slicno satajaliste. Suzanim prvi suprug je bio u braku sa mojom sestrom koja vise nije sa nama. Oni su svoje probleme rješavali unutar braka. Saša Popovic je prigrlio Suzaninog sina iz prvog braka a javnost je ove informacija sve dijelila.