Kuharica iz zamka otkrila tajne i istinu o Dragani i Toniju! GODINAMA radila za njih a jedna stvar joj nikako sada NIJE JASNA (FOTO)

Ja sam jako pogođena sa tim jer su se oni razdvojili. Dragana je zaista divna zena a ona je stalno ulazila zu kuhinju sa nama i sarađivala. – reklo je njeno osoblje. Naime pjevačica Dragana Mirkovic je odlucila javno da prizna da se razdvaja od biznismena Tonije Bijelica sa kojim dvoje djece ima a oni godinama zive u svom zamku u Beču gdje imaju i svoje kuhare.

Nedavno je kuharica koja je godinama radila za njih u domacinstvo otkrila kako se pjevacica uvijek ophodnila prema njoj i rekla je da joj neke stvari i dan danas nisu shvatljive.

Dragana je oduvijek bila mila i divna zena. Jako cesto smo je mogli vidjeti kako dolazi u kihinju sa nama da bi spremala obroke. Ima jako puno kulinarskih vjestina a kuhari to znaju prepoznati. Ona voli jako tradicionalna srpska jela a isto tako jako je voljela da eksperimentise. Divna je osoba i uvijek je bila predana svemu sto radi i to je pokazivala. Nikada nije dozvolila da se mi tu ustrucavamo oko bilo ceka. Tako je bila fina prema nama i uvijek se brinula o nama i kuhala sa nama. Sve me je to od prvog dana kod nje iznanadilo. Jako mi je tesko bilo da prestanem da radim za nju i Tonija radi selidbe koja se desila i dešava se.