PRVO JAVNO oglašavanje Draganinog sina nakon informacije da se RODITELJI razvode: “ON je odavno otišao i odabrao stranu.”

Iako on nije mnogo aktivan na drustvenim mrežama sin Dragane Mirkovic i Tonija Bijelica napravio je sada iznimku pa je progovorio o vijesti o razvodu njegovoh roditelja pa je i sam podijelio objavu o kojoj se komentarisalo.

U ovim vremenima jasno je da su djeca Dragane Mirkovic sada suoceni sa jako velikim teškoćama i da su uz majku jer je ona je donijela odluku da zrtvuje karijeru kako bi usmjerila i osigurala njima sev da imaju.

Razvod izmedju Dragane i Tonija je uticalo na njih oboje i doveo ih je na jako tezak zadatak da sada odluce kako i kome dalje sa svojim zivotom.

Sa obziom na okolnosti u kojima se njihov otac preselio za Njemacku kako bi zivio sa svojom novom djevojkom a sasvim je logocno da kcerka i sin od Dragane su odlucili da nastave zivot sa svojom majkom.

Istice da u slucaju da neki od stanova koji su u Asutriji jednostavno tu pruzili utjehu kada su se oni odlucili na razvod. Sada nama ostaje pitanje kako Dragana podnosi sve ovo i ova nova iskustva koja se desava.