Otac PREDRAG otkrio razlog zašto brakovi PUCAJU! Žene iz Srbije nisu ni svjesne greške koju prave a one su KOBNE

Mi smo sada svjedoci da u nasoj zemlji ali i regionu sve je vise razvoda braka i da dolazi do tih situacija. Otac Predrag se sada osvrnuo na raspadanje brakova a vjerujemo da ce se mnoge dame u Srbiji sada sloziti sa njim. Mi danas donosimo clanak koji donosi nekoliko zanimljivih cinjenica vezanih za razvod braka.

Jako je bitno da muškarci i zene moraju da imaju konverzacije i ne cudi se kada se desi vesa koja nije savrsrna. U danasnje vrijeme brakov i veze idu jako brzo a vrline se privlače sa nekim materijalizmom. U okviru mudrost oca Predraga Popovica sada ase vraca osjecaj jasnoce kako da se njeguje skladan i zadovoljan odnos kod bracnih parova.

Svestenik je sada ispitao sve faktore koje dovode do bracnog sloma a mi smo sigurno da ce sada njegova prica i perspektiva da odjekne kao bomba kod velikog broja zena.

Prema nekim rijecima zenu ne privlace samo fizicka ljepota nego i materijalna dobra kao sto su automobili. Umjesto toga ono sto plijeni njenu paznju jeste muskarac koji ima jasan osjecaj svrhe i ambicije u zivotu. To pokazuje da je on jako pouzdan i pruza osjecaj sigurnosti. Ona postoji uvjerena da ce da je on podrzi i da ce ona njega. Ovo je dinamika koja joj omogucava da vjeruje da on ima dovoljno da postane njen partner.