Rada Manojlović ne suši oči: Izdao je rođeni brat, ni u snu nije očekivala ovo da ce joj se desiti! SNAHA JOJ SAOPŠTILA BRUTALNE VESTI

Kada se spomene pjevačica Rada moramo da kažemo da je ona uvijek prisla narodnim masama i od samog pocetka pojavljivanja na sceni sa svima je bila jako iskrena i od pocetka karijere nije krila ni ko je ni sta je. Jako cesto je govorila u medijima da jako voli svoje selo i snimali su stocarstvo i poljoprivredu sa cim se njen otac oduvijek bavi i sa tim je prehranjivao porodicu.

 

Ona ima i brata Nenada kao i sestru Maju a sada smo došli do jednog saznanja o kojem vjerujemo da ce se mnogo pricati i komentarisati. Da li je istina ili pak ne, na nama ostaje da vidimo i da probamo da istrazimo. Ali spekulise se sada da je nju izdao njen rođeni brat. I on je pjevač i on je na sceni a ona je zeljela da snimi sa njim pjesmu da bi on malo se probio na estradi.

 

Ali onda tu verziju je odlcuila i da podijeli na svojim drustvenim mrežama pa je poslije  Nenad poslao i svog menadžera da bi rekao da ne planira da snima duet sa njom jer zeli svoju karijeru da gradi sam na svojim solo pjesmama. Ovo je veliko razočaraenje, zaista Rada nije mogla da vjeruje da se ovako nesto dešava a nama sada ostaje da vidimo sta ce se dalje desavati.