Rada nikada iskrenija progovorila o emocijama prema HARISU! Otkrila sa knedlom u grlu sve što je tišti, mnogo joj nedostaje! (FOTO)

Rada je nedavno govorila o jednoj temi koja uvijek zanima javnost a to je ustvari njena veza sa Harisom Berkovićem. Ona je otkrila sad detalje svog prvog susreta sa Harisom i kako je ta veza krenula. Ona je rekla da je nju njen prijatelj Zika, nazvao i rekao: “Pjevaš mala, samo da vidimo, sa kim, a to je dečko iz Bosne.” Čim je rekao Bosna znala sam da je to Haris Berković- Bila je oduševljena ali i shvatila je to kao neki znak. KADA JE RADA MALO pogledala Haris je zaista sreta bio. Poceli su da se cuju oko pjesme, oko svega i kontakt je poceo tada.

Uz sve to Rada se prisjetila i susreta sa bivšim dečkom Momirom Gajićem koji je poznati košarkaški agent. NAkon toga vise se nisu vidjeli. Ona je kroz smijeh pricala o susretu sa njim, njegovom suprugom i djetetom i od tada nikada se vidjeli nisu. Ova iskrena izjava Radina je pokazala njene emocije sa Berkovićem dok je otkrila i detalje iz njene prošlosti.

Rada i HARIS su za kratko vrijeme postali jako praćen par na društvenim mrežama. Njihova veza je privukla mnogo pažnje medija i fanova koji su zainteresovani za odnos. Tokom zajedničkih pojavljivanja u javnosti Rada i Haris su cesto pokazali svoju sreću koju su imali. Bili su stalno zajedno.