ČESTITKE PRISTIŽU SA SVIH STRANA! Milena Popović pokazala ponosno trudnički stomak- DIVNO JOJ STOJI, PONOSNO GA NOSI

Milena Popović i Ivan Jurić dugo vremena uzivaju u tome da su privrženi jedno drugom zaista. Nakon što je ona na tragičan način izgubila supruga Olivera Ivanovića sa kojim je dobila sina ona nije ni slutila da će ljubav da joj se rodi sa drugim muškarcem.

Iako su tokom godina imali oboje nedaće sreća im se konačno naklonila pa su igrom slucaja upoznali ljubav zivota uz cijenjicu da je on osnivac zaklade “Tijana Jurić” Na pocetku su svoju vezu krili i cuvali za sebe i svoju privatnos ali onda su odlucili da sve to javno iznesu. ZAhvaljujući društvrnim mrežama mozemo da vidimo da su skladan par da jednostavno u odnosu im cvjetaju ruze.

Milena jako često objavi sliku sa partnerom sa kojim je otkrila ko je i sta je. Njena zadnja objava je probudila veliki interes a mnogi su komentarisali njen izgled jer su svi tvrdili da nikada nije izgledala sretnije.

Ali ima jedan poseban detalj koji je svima zapao za oko. Mnogi su vidjeli suptilan znak da se trudnicki stomak krije ispod ljetne haljine koju je Milena odabrala da nosi. Ova opazanja su probudila znatizelju među svim njenim fanovima pa su mislili da ce Igor i Milena uskoro da podijele sretne vijesti da dolazi beba ili je to samo takav polozaj za slikanje bio.