Radu Manojlović izdao brat! NI U SNOVIMA nije mogla da vjeruje da ce ovako ledja da joj okrene- SNAHA joj sve rekla

Rada Manojlovic se u 2024 godini sada nasla u vrtlogu velikog broja nastupa koji joj ne ostavljaju vremena da se odmori jer su svi vikendi zauzeti. Nazalost radi njenog uzurbanog rasporeda nije imala vremena da koristi za ljubav nego se borila. Kako dodatak njenim izazovima pojavila se sada vijest da se desio sukob izmedju Rade ali i njenog brata.

Karijera Rade Manojlovic se pomjerila kako je debitovala u Zvezdama Granda. Jako je vazno da se napomene da ona nije jedina pjevacica u porodici. Mediji su marljivo pratili cijeli rad Rade i njenog brata to jeste polubrata Nenada Manojlovica koji se proslavio kao pjevac. Iako je bila glasina da je  na samom pocetku ona oklijevala da li da pruzi svog brata Nenad koji se poceo baviti pejvanjem. Iako je ona trazila neki duet to se nikada nije desilo.

Kruzile su glasine da je pjevacica zeljela da udruze snage da zajedno rade ali njen brat je odbio. Iako je on osobno nije htio da prenese tu odluku njegova supruga je Radi rekla da nije zainteresovana u sudjelovanju i u duetu. Unatoc Radinim prvim pokusajima, njen kasniji pokusaj da dodje do njega bilo je jednostavno uzaludno.