Nakon Elite dolazi nam do sada neviđen RIJALITI na našem prostoru: MITROVIĆ saopštio ko je prvi i glavni UČESNIK

Za sve ljubitelje rijaliti programa Elita nema potrebe da razmisljaju sta da rade i sta da gledaju dok je ljeto. NAime cim rijaliti Elita zavrsi na njeno mjesto dolazi novi rijaliti program. Vjerni pratitelji ove ruzicaste televiziju su obavjesteni o novom rijaliti programu od Zeljka MITROVICA. Naime ovaj rijaliti program bi trebao da traje 40 dana i ceka se da pocne uskoro u buducnosti.

Zeljko Mitrovic je opisao kako bi trebao da izgleda idealni rijaliti program.

I dalje postoji neka vrsta neizvjesnosti oko toga ali svi se pitaju da ce uskoro da pocne kreiranje rijaliti showa koji ce da traje samo 40 dana. Ono sto je zanimljivo jeste da ce ovdje biti samo jedan sudionik, te je po svemu tome zaista specifican.

Ovdje je sada glavni celnik Zeljko je na svom Twitteru podijelu ovu vijest te je izrazio namjeru da ce da dokaze da sa samo 500 funti moze da skupi milion funti u roku od 40 dana u Londnu. Cak je je spomenuo neku vrstu oklade od 100 hiljada eura kako bi dodatno naglasio svoju odlucnost i samopouzdanje oko svega toga.

Rijaliti koji potpisuje Zeljko Mitrovic ce po mnogo cemu poseban da bude. Iz BEOGRADA bi trazio 500 funti da imam prikrivrene troskove putovanja vozom, pocetak nocenja kao i nabavka dva instrumenta.