Radu Manojlović prvi put uslikali sa novim dečkom! PO PRVI PUT NAKON HARISA SLIKANA SA NOVIM MUŠKARCEM! Grli se, ljubi i sve gori od strasti

Pjevačica Rada Manojlović nakon raskida koji se desio sa mladim kolegom Harisom ona je prvi put sada uhvaćena sa novim dečkom gdje se vidjelo da sve gori.

Sada ekipa Paparazzo lova je snimila Radu sa novim dečkom, ali za sada identitet nije poznat javnost. On je naime vozio sada pjevačicu a kada joj je iznio i stvari iz auta dešava se ad su se poljubili na putu.

Njena prva javna veza je bila sa pjevačem Milanom Stankovićem sa kojim je i nakon raskida ostala u jako dobrim odnosima i u prijateljskim.

I dan danas sam sa njim prijatelj eto koliko je vremena proslo od našeg raskida, vise od deset godina sigurno sada. Mi smo odrasli skupa. mi smo od 2007 godine skupa i ja sam tako razmisljala sto bas on sto bas ja, jer smo bili jako nespojivi jer smo mi bili nebo i zemlja. on je bio mlad, jako velika zvijezda tinejdž, a ja cisti folk furam Silvanu a on je kao Justin Biber i zaista smo bili par koji je jako nespojiv ali smo imali to nesto psihicki sto nas je spojilo. I dan danas smo najbolji prijatelji. I dalje smo na talasnim duzinama. To je ljudima oduvijek jako cudno bilo. To je bila prava ljubav. Mi smo bili skupa 5 godina i zvijeli smo 24 sata. Bili smo i prijatelji i ljubavnici a sada smo i dan danas prijatelji dobri. Ne bi mogla da zamislim zivot bez njega.