RAT Jelene Karleuše i Sanje Marinković ne prestaje! “Imaš li ti pojma ko ti sjedi u emisiji? Kaže se Luj Viton a ne Vujton- ŠOK VIDEO

Ovih dana na internetu kruže snimci koji su zaista iznenađujući. NAime to je intrervju Sanje Marinković koja vodi sa pjevačicom Jelenom Karleušom. JAsno je ovdje da napetost između njih raste, i da stalno je neko ubacivanje bilo a onda je to postalo i hit.

-Nisi ti ništa uradila. ko je kriv za to? Odmha ju je pitala Sanja u tom trenutku misleci na njenu karijeru u inostranstvu.

-Ko je rekao da nisam nista uradila? Karleuša je odmah odbrusila tada. Ali nije to stalo na tome.

Da li vi  znate ko vama sjedi u emisiji? Kada mi postavljate takva pitanja morate da uradite nešto slično ili drugačije. – krenula je da nastavlja pjevačica. Jelena je u nastavku rekla i da je zabavlja to jer voditeljica ne zna da izgovori Louis Vuitton.

Sada je Jelena ponovo u centru skandala radi novog estradnog rata koji hara a u koji su uključene njene sada dvije rivalke a to je MAja Berović i Ceca!

 

POGLEDAJTE VIDEO O KOJEM PRICAMO!

@svegamojati

2003 source : youtube . link: https://youtu.be/_CqEiOSP7i0?si=Rlp6_lujj3d7eekN . #karleusa #2000sthrowback #fyp #srbijatiktok #estrada #trowback #viral #jelenakarleusa #karleusastar #jk #majka #alphaiomeg #alpha #jkomtervju #karleusaintervju #sanjamarinkovic #pinktv #pinkkarleusa

♬ original sound – svegamojati