Cecina velika ljubav prije tri decenije! POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA! Ceca nije njegovoj supruzi ni do koljena! (FOTO)

Nema te osobe na estradi koja ne zna za Cecu bilo to staro ili mlado. Svi znamo da je Svetlana Ceca Ražnatović jako atraktivna pjevacica i sa svojih 30 godina od kako vlada na sceni je napravila posebnu karijeru. Ceca je u zadnje vriejem postala i jako aktivna na drustvenim mrezama i malo malo mozemo da vidimo kako podijeli slike.

Ono sto se vidi da je Ceca kao vino, sto je starija to je i bolaj mada su neki rekli da je u nekim stvarima zaista pretjerala pogotov kada se radi o njenim nekim zahvatima po tijelu. Mnogi su primjetili da je postala dosta opuštenija sto se tice oblačenje i ima na sebi vise odjece koja otkriva nego pokriva.

Na sceni se proslavila sa pjesmom “CVETAK ZANOVEKAT” A TO SE sve dešava 80.tih godina i tada je primjetio i Arkan. On je bio muskarac sa kojim stupa u brak, iako Ceca mu nije prva supruga. Ceca je u braku rodila dvoje djece. Brak sa Zeljkom je za nju bio odskocna daska jer je njegovo poznanstvo njoj otvorila mnoga vrata.

Ali Natalija Martinović prva suprgua Zeljka Raznatovica Arkana je prava dama, zavodnica. Njih dvoje su bili u braku od 1985 godine do 1994 godine, te su dobili četvero djece.