Razvela sam se od supruga jer me tjerao da radim poslove po kući koje on smatra samo “ženskim”- POMOZITE MI, DA LI SAM POGRIJEŠILA?

Da li ste se ikada pitali kakvi to mogu uzroci svađanja među parovima. Sada nova istraživanja su pokazala da svađe koje budu su vjerovali ili ne oko PRANJA SUĐA. Sve češće mladi parovi dijele kućanske poslove ali u mnogim kućama ima takav stav da je to posao samo za zene i da samo one tako trebaju da rade. Tako da istraživanje je pokazalo da su zene radi toga u nekoj vrsti nezadovoljstva.

 

Nisu samo to razlozi svađa, naravno da ima jos mnogo. Naime kucanski poslovi su broj jedan, jer mnogi muškarci smatraju da je to samo zenski posao i da se oni u to ne trebaju miješati- Nakon toga jasno je pokazano i dokazano da se svaki odnos narusi među parovima i da je svađa uvijek dosta bolja nego da se suti o problemima i nda se sve gura pod tepih.

Svi parovi koji odluce da dijele ravnopravno poslove su jako zadovoljni u svojim vezama, ali to se pokaze i na odnosima u krevetu jer je dosta bolje i aktivnije jer su svi zadovoljni i dovoljno odmorni.