ODLUČILA SAM, POVLAČIM SE SA ESTRADE! Razlog je zaista najljepši- RADA sa svima podelila predivne vesti, otac suze sakriti ne može

Poznata pjevačica RADA Manojlović je do slave stigla putem takmiečnja koje je i godinama poslije jako popularan Zvezde Granda. Rada je dugo godina radila za Grand i bila je povezana sa njima, gdje je morala da daje 50 posto zarade samo njima i jednostavno nije mogla da napreduje toliko koliko je zeljela.

Ali sada je pjevačica podijelila na društvenim mrežama da je odlucila da se povuče iz javnosti te da je sada njen posao postao porodični jer vise ne zeli da se vidi sa grandom. Ona kako je navvela dala je otkaz svom starom menadžeru te sad sve te poslove vodi njena sestra. Kako kaže do  sada je znala da daje i do 30 hiljada eura na spotove i sve te slicne stvari ali sada je to dosta manje otkad je sestra njena desna ruka. Radi ovog njenog poteza otac je jako sretan, jer sada ce da vidja svoju kcerku jako cesto i ona je tu sa njima i nece vise biti sitaucije da je ne vidi dugo, jer ce ovo da postane i porodični posao.

Sada nama ostaje da Radu vidimo u punom svjetlu.