Razvod roditelja ga je doveo do dna: Sin Dragane Mirković kreće sada od nule! Luksuzni automobili, mnogo novca više nema- promijenio i ime. (FOTO)

Od TRENUTKA KADA SE U JAVNOSTI pojavila vijest da je razvod objavljen, primjecuje se da sin Dragane Mirkovic skoro pa nikada nije vidjen u drustvu svog oca Tonija i dalje je stalno sa majkom. Radi toga mnogi su povjerovali da Marko ne moze da prihvati razvod roditelja.

Vijest o prekidu za Draganu je zaista veliki izazov bio koji je ona nasla pogotvo kada se uzme sada u obzir da je trenutno harala turneja za koju se spremala nekoliko godina. Ostaje sada odlucna da bude u svemu ovome pribrana i da svoje obaveze ispuni na koncertima i da veliki dio zarade donira u razne humanitarne svrhe koje su pred njom.

Folk pjevacica se sada nasla u jednoj jako izazovnoj situaciji, razvod oko nje, finansijski neuspjesi koji se desavaju kao i velike obaveze oko nastupa i to je dovelo nju da je na neki nacin na nezavidnom polozaju u ovoj situaciju sada.

Ali ono sto je bitno u svemu ovome jeste da je ona imala potporu od svojih nasljednika i sve prepreke koje su bile ispred nje dovele su do toga da moze i smije razbristiti um- pored sestre Manuele, Marko jeosona koja ne voli medije. Ne zeli da prica za medije i jednostavno sva oglasavanja na svom instagramu je smanjio na minimum jer ne zeli da se prica o tome ili da mediji jednostavno nagadjaju nesto.