Život je nepredvidiv svima: LJUBAV JE PRESTALA- PJEVAČICA napustila Gudelja! OVO JE CECINA IZJAVA- UZ svoju mezimicu je uvijek

Nakon potrage Sanja Vucic je pronasla za sebe dasu koji moze da odgovara njoj i njenim preferencijama i odvazno je odlucila sada da pokaze svima  u javnosti kako je sretna i kako sija pored njega. u drustvu svog novog partnera Nenada koji je iz Novog Sada, koji je valsnik poznatog nocnog kluba i ona se pojavial na jednom  okupljanju i tu se pricalo.

Ona je bila bivsa clanica Hurricane i ona je odlucila da pokaze kako ima ljbuavi i kako tokom godina joj je falila. Sanja je pronasla srecu pored covjeka koji ne samo da je razumije i podrzava vec je uz nju uz veliki broj izazova iz zivota.

Nadamo se da ce ova dinamika da traje i u buducnosti. U svijetu kazalista ima mnogo okolnosti iz kojih nastaju razne price koje se pojavljuju i dovode da raspada veze radi nekog sirenja lazi i ogovaranja.

Prema nekom nasom bliskom izvoru pokusali su je povezati sa bivsim dečkom Nikolom Đorđevićem uz tvrdnje da je majka i sestra Nemanje Gudelja jedva cekaju i prizeljkuju za snahu i da bi bili jako sretni.Dok Sanja Vučić i nije imala toliko srece sa Nemanjom, ipak Anastasija je jako sretna, i imala mnogo sreće.

Za to vrijeme Ceca Raznatovic u zivote svoje kcerke nije se ni mijesala i jednostavno pustila je Anastasiji da sama bira i izabere. Anastasija je jako sretna jer je bila pet godina u vezi i onda su odlucili da stupe u brak.