Region plače za njim! “Svaki dan moram zadovoljavati 60-godišnju gazdaricu da me ne izbaci iz stana!” Najgore mi pada..! (FOTO)

Prije par dana do nas je došla jedna priča o momku koji ima 28 godina i njegova priča je sve šokirala te kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da postoji ovakvih ljudi. Radi se o tome da je on prije par godina završio fakultet ali je ostao da živi u Beogradu. Međutim pošto još uvijek nije našao svoj pravi posao jako često dolazi do problema sa finansijama.

Međutim tu nastaje pravi problem. Radi se o tome da njegova gazdarica je odlučila da uradi nešto što je mnoge zgrozilo. Radi se o tome da je ona njemu ne dozvoljava da on plaća stanarinu ali za uzvrat od njega svaki dan traži da je zadovoljava. Njemu to jako teško pada i ne može da se izbori sa time. Također on je ponovo njoj nudio da plaća stan uredno ali on ne želi da se vrati tom sistemu plaćanja.

Samim time on je rekao kako svaki dan mora da je zadovoljava te da ne može da više to izdrži te da ne zna šta da radi. Tako je potražio pomoć od svi koji su u mogućnosti da mu daju neki savjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *