Rođena je sa tumorom koji je bio duplo veći od nje – Iznenaditi ćete se kada vidite kako danas izgleda!

Beba Saylor Thomson rođena je 12 tjedana ranije s tumorom koji je bio duplo veći od njezine tjelesne težine, pričvršćen za trtičnu kost.

Rachel, majka djevojčice Saylor Thomson, dijeli srceparajuću priču o rođenju svoje kćeri i neizmjernoj zahvalnosti prema iznimnom timu medicinskih stručnjaka u bolnici Mater Mother’s Hospital, koji su se borili da joj pruže šansu za život.

Rachel se prisjeća trenutka stravične vijesti tijekom 20. tjedna trudnoće, kada je saznala da njezina beba ima teratom sakrokokcigealne regije – tumor na trtičnoj kosti, s između 25 i 40 posto šanse za smrt još u maternici.

“Bilo je to nevjerojatno srceparajuće”, priznala je Rachel snažno.

Neočekivani obrat događaja
Rachelin svijet se srušio kada su joj, s 28 tjedana trudnoće, rekli da je već vrijeme za porođaj. Strahovi su je obuzeli dok su je medicinski stručnjaci pripremali na najgore.

“Rekli su nam da se pripremimo za mogućnost da Saylor ne preživi noć ili da ne izdrži porođaj zbog komplikacija povezanih s nedonoščadi i teratomom”, otkrila je Rachel.

Unatoč općoj anesteziji, Rachel se probudila s jednim pitanjem koje je odjekivalo majčinskom ljubavlju i brigom: “Je li živa?”

Borba za život s tumorom
U ogromnom naporu da je spase, tim od 25 medicinskih stručnjaka pomogao je kod Saylorinog porođaja. Saylor je težila samo jedan kilogram, dok je tumor težio nevjerojatnih 2,16 kilograma, dvostruko više od bebine porođajne težine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *