Turisti lete na ljetovanje u OVU zemlju iz regije! Smjestaj kosta svega 10 eura!

Izraz “Razvijen kao albanski turizam” postao je sarkastična opaska koja je duboko ukorijenjena u kolektivno pamćenje naše nacije u značajnom vremenskom periodu. Međutim, sada je dostigao tačku kada više nije prikladan ili primjeren za upotrebu u bilo kojem kontekstu. Tokom ljeta, mnoštvo turista iz cijele Evrope hrlilo je na razne destinacije u Albaniji kao što su Drač, Ksamil i Saranda.

Danas je Albanija stekla reputaciju “Evropskih Maldiva”, nudeći širok spektar atrakcija i iskustava, a sve po izuzetno pristupačnim cijenama. Na početku ljetnje sezone, novinari su krenuli u Drač i lično se uvjerili u istinitost ove tvrdnje.

Ako tražite smještaj u Draču, imate savršenu priliku da odsjednete u luksuznom hotelu sa četiri zvjezdice koji se nalazi tik uz plažu.

Ono što je još bolje je da možete uživati ​​na privatnoj plaži isključivo za goste hotela. Iznenađujuće, noćenje za dvije osobe, uključujući doručak, koštat će vas samo 95 eura (185,25 KM).

Tako je, za manje od 100 eura (195 KM) možete se prepustiti udobnosti i luksuzu hotela sa četiri zvjezdice dok se sunčate na vlastitoj privatnoj plaži.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *