Sa 56 godina spavam samo sa 20-godišnjacima! Stariji su dosadni- SVI SU LUDI ZA OVIM DIJELOM TIJELA i zaradim mjesecno 15.000 dolara

Njeno ime je Elajna ST. James kona ima 56 godina i ona je dobila veliko interesovanje javnosti kada je otvoreno govorila kako voli da bude sa mlađim muškarcima, pogotov onima u 20. tim godinama. Motivacija za ovo je dosla iz njenog nezadovoljstva sa svim susretim sa starijim muškarcina. Prije 4 godine je skrenula pažnju na mlađe i shvatila je da pojedinci njenih godina joj ne mogu ispuniti zelje i potrebe za kojima teži.

Sa samo 23 godine njen sadašnji dečko je puka suprotnost nje u njenim godinama, jer je razlika u godinama 33 godine. U nedavno jobjavi na Instagramu je objavljen razlog radi kojeg se zaklela da nikada vise nece romantične veze sa starijom osobom. Ovaj video je šokirao sve i izazvao veliki broj kontroverzi.

Jako violim da izlazim sa mladim mušakrcima. Nedavno sam nasla partnera mlađeg 23 godine. Dok sam u proslosti izlazila sa mlađim nikad nisu ovako mladi bili. On je poseban, ima pozitivnost, miran i atraktivan a i pored toga ima mnogo kose. Njegovo tijelo je jako čvrsto. Njihova koža je gipka i cvrsta.

 

Kada se govori o muskarcima njenih godina ona kaže da je to ne zanima da jednostavno je tu vidjela da ne vidi sebe pored njih.

Oni su monotoni i njihov zivot je pun nekog stresa.