Evo šta će se desiti ukoliko se Selma Bajrami bude žalila na odluku Srbije, OVO JOJ SLEDUJE. NIJE protjerana samo radi DVOGLAVOG ORLA

Selma Bajrami je nedavno dobila zabranu ulasku u Republiku Srbiji kada je pokušavala da pređe granicu. Naime policijski službenici su odlucili da je zadrže na Beogradskom aerodromu a nakon toga je prvim avionom poslana ponovo za Sarajevo. Ova odluka je donijeta na osnovu mjera udaljenja, zavbrana ulaska u Srbiju kao i negativne procjene bezbjednosnog rizika.

Prema informacijama koje su se pojavile Selmi su policijski službenici rekli da iam pravo da ulozi zalbu na ovu odliku ali da morati da plati taksu od 100 eura u dinarima. Važno je napomenuti da eventualna zalba se nece odloziti izvršenje zabranje ulaska.

Skandal koji je Selmu stavio u žižu javnosti desilo se krajem 2023 godine kada se pojavio snimak sa njenog nastupa kada je pjevala pjesmu “Velle Kosovarke” i tu ej pokazala dvoglavog orla” Ova situacija je dovela u ovu situaciju.

Nakon sto je zadržana na granici Selma se oglasila na društvenim mrežama i izrazila svoje misljenje. U ovoj objavi je pozdravila sve “normalne” ljude u Srbiji i nije htjela da dodatno komentariše zabranu ulasku. Umjesto toga je rekla da karijera o njoj govori dovoljno i da veliki broj ljudi je vole i postuju.