Sa novim bogatim biznismenom uziva samo u luksuzu! Pije skupi šampanjac u butiku i bira sam markirane stvari!- KOMENTARI SE NIŽU NIMALO UGODNI

Voditeljica Jovana Jeremić je dama koja voli luksuz i raskos te smo je nedavno i slikali u jednom od raskosnih butika, koji je imao samo ekstravagantene odjevne predmete- Jovana je slikala sebe dok je uzivala u casi sampanjca a oko nje su bile samo kese iz kupovina.

“Žene koje su bez premca zasluzuju samo najvece i najdragocjenije stvari bez sumnje. Od pocetka  svoje obrazovne odiseje zaklelala sam se da cu posticu takvu eminenciju da ce trijumf da mi bude neizbježan i sudbina, te moja velicina ne zahtjeva nista vise osim nekog superlativa.”

Voditeljcia trenutno uziva u ljubavi i romanticnoj vezi sa Draganom Stankovićem poznatim biznismenom koji ej 14 godina stariji od nje a pored toga posjeduje i niz pekara. U nedavnoj diskusiji koja je vladala bavila se i nekim licnim stvarima. Tokom intervjua sa Ognjenom Amidzicem on se raspitivao o tome kako je to bio njen prvi susret sa odnosima.

Ja sam u zreloj dobi sa 23 i po godine dozivjela sam gubitak nevinosti. Kljucno je naglasiti da ja ostavim dojam kada se pojavim na televiziji. Za razliku od nekih kojima je stid glavni ja nemam takav osjecaj.