ŠABANOVA CUCA STALA NA LUDI KAMEN- Pojavio se snimak sa vjenčanja, svi gledaju u njenog starijeg supruga i ne mogu da vjeruju! (FOTO) (VIDEO)

Svi jako dobro znamo ko je Cuca a ona je dobila veliku medijsku paznju dobila preko svog ljubavnika Sabana Saulica, a on je nazalost tragicno izgubio zivot. Svi znamo da nikada nije htio javno da prizna vezu nikada javno o tome nije govorio ali mediji su radili sve na tome da saznaju i pratili su ga te su ga i snimili kako u nocnim satima seta sam sa Cucom.

 

 

Ono sto se zna za nju jeste da je jako talentovana sto se tice vokala i svih mogucnosti ali je od pcoetka svoje karijere mnogo poslova skratila sebi je rmnogi nisu htjeli da ona bude angazovana radi postovanja koje je bilo prema Gordan iinace supruzi od pokojnog Šabana. Ona je sada kako mozete da vidite na slici iznad na drustvenim mrezama sto se pojavilo udala u Tursku, to jeste svi s u se pitali da li je to sa nekog snimanja.

 

 

Kad se radi o Cuci koje je vase misljenje da li imate pozitivno ili pak negativno? Mnogi misle da je koristila svo vrijeme Sabana radi medijske paznje i da ga nikada nije voljela koliko je to htjela da predstavi u javnosti.