Sad je stvarno BAKA PRETJERALA! Najnovija intervencija Nede Ukraden šokirala sve njene fanove! ONA SADA IZGLEDA KAO PLASTIČNA LUTKA IZ IZLOGA

Neda Ukraden je pjevačica koja nikada nije pravila nikakve skandale i nije se izdavajala po njima ili nekim aferama a ono po cemu jeste poznata jeste njena pjesma i glas koji je oduvijek bio specificina. U zadnje vrijeme niej toliko posvećena muzici jer vise voli vrijeme da provodi sa svojom porodicom, sa unucima koji je ispunjavaju. Zika Jaksic je napravio rodjendansko slavlje i uputio je veliki broj poziva javnih osobama da prisustvuju ovom događaju.

Među poznatim zvanicama je pjevacica i neda Ukraden bila kooja je ove godina osvojila sve svojim izgledom. Ona je odabrala da obuce raskosnu ljubicastu i jasno je da je komplet koji je bio na njoj jako elegantno stojao, na sebi je imala i bundu i stikle prilagodjene njoj. Ona je osoba koja uvijek ima poseban ukus a njen autfit je ostavio dojam na sve i svi prisutni su zaista iznenadjeni bili.

Naime Nedin hit “Bomba” koji je ona izvela na Beoviziji 2020 godine koju su producirali Dusan i Dejan. Ali ono sto je sve iznenadilo jeste situacija da su predstavnici na Euroviziji španjolski grupa Nebulose odabrali pjesmu “Zorra” koja je neodoljivo podsjetila na Nedinu pjesmu. Slicnost izmedju ove dvije pjesme je zaista velika i izazvalo je bijes i veliki broj komentara i mnogi su ih optuzili da se radi o plagijatu. Mnogi koji vole pjesme su primjetili da je slicnost zaista velika.