BABA VANGA “NAJAVLJA” 10 DOGAĐAJA ZA 2024. GODINU: PREDVIĐANJA KOJA ĆE PROMIJENITI SVIJET

2024. godina nosi “viziju” koju je otkrila Baba Vanga, poznata bugarska proročica. Mediji marljivo analiziraju i dešifriraju njezina predviđanja, jer bi njihovo potencijalno ispunjenje moglo dovesti do monumentalnih preobrazbi. Rođena 1911. u skromnom bugarskom selu, Baba Vanga je stekla legendarni status zbog svojih izvanrednih proročkih sposobnosti. Unatoč, ili možda zahvaljujući, gubitku vida u tornadu u dobi od 12 godina, izbrusila je izvanrednu sposobnost predviđanja onoga što je pred nama.

Prozvana “Balkanskim Nostradamusom”, često je uspoređivana s poznatim vidovnjakom Nostradamusom. Među njezinim značajnim proročanstvima su pojava Islamske države, razorni teroristički napadi na Svjetski trgovački centar i pojava Brexita. Čak i nakon njezine smrti 1996. godine, njezina predviđanja nastavila su očaravati i intrigirati. Citymagazine.si prenosi da Baba Vangina kompilacija 2024. sadrži kompilaciju njezinih predviđanja posebno za 2024. godinu.

Godine 2024., prema poznatoj bugarskoj vidovnjakinji Babi Vangi, svijet će doživjeti niz revolucionarnih događaja. Napredak kvantnog računalstva spreman je revolucionirati tehnologiju, dok se globalno gospodarstvo sprema za veliku krizu i porast cyber napada. Medicinska otkrića, uključujući potencijalni lijek za rak, su na pomolu, ali klimatska kriza također će donijeti razorne vremenske pojave. Politička klima bit će napeta, s izvješćima o ubojstvu ruskog predsjednika Vladimira Putina i terorističkim napadima u Europi. Čak se šuška o mogućem povratku Donalda Trumpa na mjesto predsjednika, iako popraćen misterioznom bolešću. Europska ekonomija se klati na rubu kolapsa, a dominantna sila koja se naziva “zmaj” zavladat će svijetom. U zapanjujućem predviđanju, Baba Vanga sugerira da ljudski kontakt s izvanzemaljskim bićima nije daleko, a očekuje se da će se prvi susret dogoditi 2024. godine.

U 2024. godini postoji mogućnost da ćemo imati revolucionarni susret s vanzemaljskim bićima. Ove vijesti iz svemira otvaraju pitanje je li čovječanstvo dovoljno pripremljeno za međuzvjezdani dijalog.
Baba Vanga u svojoj proročanskoj viziji predviđa pojavu “zmajeva” na horizontu. Postavlja se pitanje: hoće li ovi zmajevi predstavljati novu svjetsku silu ili bi možda mogli biti stvarna mitska bića? Još jedna intrigantna mogućnost je uspon umjetne inteligencije kao utjelovljenja ovih zmajeva.
Unatoč potencijalnom oživljavanju političkog utjecaja Donalda Trumpa, njegovu će vladavinu prekinuti zagonetna nevolja. Ostaje pitanje: kakav će oblik imati ova bolest?
Putin je suočen s opasnostima i izazovima unutar Europe, budući da postoji zabrinutost da bi njegovi sunarodnjaci mogli pokušati atentat na njega. Osim toga, Europa se može suočiti s prijetnjom terorističkih napada.
Kao rezultat globalnog zatopljenja, potencijal za katastrofalne vremenske prilike i prirodne katastrofe značajno se povećava, pridonoseći problemu klimatskih promjena.

2024. godina nosi potencijal za revolucionarni razvoj u području liječenja raka – otkriće lijeka. Takav bi napredak nedvojbeno bio preokret i značajan napredak. Među raznim predviđanjima za 2024. godinu, ono koje nas najviše odjekuje je proročanstvo Babe Vange o ovom monumentalnom postignuću.
S porastom kibernetičkih napada, neizbježna stvarnost kibernetičkih prijetnji postaje sve veća. Na globalno gospodarstvo može utjecati potencijalna ekonomska kriza u Europi.
Područje medicine ima potencijal za otkrivanje novih tretmana i lijekova, dok je kvantno računalstvo spremno revolucionirati naše razumijevanje tehnologije kroz revolucionarna otkrića.

Jedno od najpoznatijih proročanstava bugarske mističarke i travarke Babe Vange, također poznate kao “baka Vanga”, steklo je značajno priznanje u istočnoj Europi tijekom kasnih 1970-ih i 1980-ih. Unatoč sljepoći od ranog djetinjstva, postala je poznata po svojoj navodnoj vidovitosti i proročkim sposobnostima. Njezini sljedbenici visoko cijene njezina predviđanja, a neka od njezinih najpoznatijih proročanstava su sljedeća:

Izbijanje i razvoj Drugog svjetskog rata ona je točno predvidjela. Uz to, točno je predvidjela raspad Sovjetskog Saveza, Čehoslovačke i Jugoslavije.
Ona je točno predvidjela pojavu katastrofalnog nuklearnog incidenta u Černobilu. Osim toga, točno je predvidjela smrt Staljina i cara Borisa III., točno predvidjevši datume njihove smrti.

Potonuće ruske podmornice Kursk bilo je predviđeno kao tragičan događaj. Prije prerane smrti princeze Diane bilo je predviđanja o ovom nesretnom događaju. Predvidjela je potres u sjevernoj Bugarskoj 1985. Tvrdi se da je unaprijed znala za terorističke napade na Svjetski trgovački centar 11. rujna.

Ona je točno predvidjela katastrofu tsunamija 2004. godine.

Jedno od predviđanja 44. predsjednice Sjedinjenih Država, Afroamerikanke, glasi kako slijedi.

Čak i nakon njezine smrti 1996., Vangina proročanstva i osoba nastavljaju održavati popularnost u određenim regijama jugoistočne Europe, posebno u Bugarskoj i Sjevernoj Makedoniji, kao i u dijelovima istočne Europe, posebice Rusije.