Sahranili ženu živu a ona 11 dana se borila da izađe iz kovčega- Mještani zvali porodicu i govorili da se čuju vrisci IZ groba! NIKO NIJE VJEROVAO

Velika nesreca se desila Brazilki koja je pokusavala 11 dana da izadje iz svog kovcega jer kako smo vec napisali na naslovu ona je sahranjena bila ziva.

Njeno ime je Rosangela Alemida dos Santos koja ima 37 godina i danima je vristala i molila za slobodu jer se probudila jer je ziva bila. Ovo je stravican slucaj iz jednog malenog grada koja se desila 2018 godine i sva ova prica ostavlja jezivi trag za sve.

O ovom cijelom slucaju upozoravali su mjestani koji su govorili da se nesto desava. Naime kada su otvorili taj lijes sa lokalnog groblja i otvorili poklopac vidjelu su zenu cija su stopala i dalje bila topla, znaci nedavno je bila i ziva ali je za nju nazalost bilo kasno.

Nju su oduvukli u bolnicu ali nazalost sada je samo mogla da bude proglasena mrtvom i ponovo su je pokopali. Njena agonija je trajala punih 11 dana.

Kada je kovceg bio otvoren njeno tijelo je i dalje bilo toplo i u drugacijem polozaju od onog kako je stavljena u kovceg. Imala je dosta povreda na sakama i celu vjerovatno od borbe da izadje iz kovcega. Vata iz usiju i nozdrva je ispala.