Uklonite bradavice sa kože sa samo jednom namirnicom! RUŽNE I BOLNE BRADAVICE SADA CE DA BUDE PROŠLOST- Ništa lakše od ovoga

Miomi su inace neke beningne izrasline na kozi koji se smatraju nekim dobrocudnim izraslinama vezivnog tkiva. Na kozi mogu da izgledaju kao malene, mekena kvrzice, izgledaju kao izbocine na peteljci iznad razine koze koje se pojave i pomjera se od nekoliko milimetara do nekoliko centimetara.

Inace su boje mesa ali neki mogu da budu i blago obojeni i da tako izgledaju. Promjene nisu zlocudne vec sa vremenom pojacavaju se tako da su vidljive i svima koji to imaju predstavljaju kozmeticke probleme.

Često se javlja u srednoj zivotnoj dobi i to bude na mjestima gdje je oguljena koza to jeste jako cesto na vratu, pazuhu, preponama, ispod dojki, na trbuhu na kapcima ali se mogu pojaviti i na nekim pojedinacnim mjestima kao sto je to lice. Svako ima barem jedan miom na kozi i to nije neobicajno.

Mogu biti jako problematicni jer su na mjestima gdje su inace ogrebotine, lezije i to dovede do upala mnogo izraslina ali i neke vrste krvarenja.

Broj i velicina moze da raste sa godinama. Uzrok nastanka je sada nepoznat ali imaju i naslijeđe ali i debljina vazne cimbenike u razvoju. U prosjeku njihov broj varira od nekoliko do nekoliko stotina, iako zvuci nevjerovatno.

Prednost je u tome što ih možete ukloniti kod kuće bez odlaska liječniku. Potreban vam je samo jedan sastojak: jabučni ocat. To je sve što vam je potrebno da ih uklonite bez krvarenja ili ostavljanja ožiljaka.

Mozete da ih uklonite bez da idete ljekaru a to je upotrebnom samo jednog sastojka a to je JABUČNI OCAT. Sve sto vam je potrebno je to da ne ostanu neki oziljci ili krvarenje. Zapamtite nikada nemojte da koristite jabucni ocat da bi uklonili fibroide oko kapka jer moze da dovede do iritacije ociju.