Samo jedan gutljaj na prazan stomak i oporavit će te cijelo tijelo: DOMAĆI SIRUP POPRAVLJA KRVNU SLIKU, JAČA IMUNITET I ČISTI CIJELO TIJELO! (RECEPT)

Ovaj sirup je zaista dobar za sve osobe koje imaju losu krvnu sliku. nakon sto se ovo sedam dana koristi jasno je da treba da ocekujete prve vidljive rezultate i jasno ce vam biti da ce krvna slika da se poboljsa jako brzo i da ce te vi za dva mjeseca da vidite da se preporodjeni.

Sirup od cvekle ne samo da vam poboljsava krvnu sliku nego pomaze kod imuniteta i pojacane kolicine vitamina i minerala u organizmu.

Cvekla ima mnogo bjelancevina, masti, minerale kao sto je kalcij, natrij, fosfor, magnezij, zeljezo, flora, bakar, jod, sumpor i dosta toga.

Ima mnogo vitamina B1, B2,C te rijetki vitamin B12. Cvekla ima i crvenu boju i jasno je da ce vam pomoci kod obnavaljanja krvi te jod usporava starenje i vase kosti se jacaju.

ZA PRAVLJENJE SIRUPA OD CVEKLE POTREBNO VAM JE:

 

  1. 1 KG CVEKLE
  2. POLA KILOGRAMA MRKVE
  3. 2 NARANDZE
  4. POLA KG KISELIH JABUKA
  5. 1 LIMUN
  6. POLA KG DOMACEG MEDA

 

Priprema

 

Ogulite najprije i isjeckajte mrkvu, cveklu i jabuke i sve ovo stavite u sokovnik. Dodajte sok od limuna i narandze i meda. Dobro sve pomjejsajte i sve ovo stavite u staklenu flasu. Konzumirajte ovo svako jutro na prazan stomak, razblazeno sa vodom oko 1 dcl.

 

JAKO VAZNO JE NAPOMENUTI: Iako su prirodni lijekovi korisni morate da se posvjetujete sa ljekarom , psoebno ako imate neke probleme sa zdravljem i neka sve bude u staklenoj flasi.