Saobraćajna nesreća koja im je promenila život! ESTRADNI POZNATI PAR SLETIO U REKU, SINA SPASILI KROZ PROZOR! Traume nikada nisu savladali

Saobraćajna nesreća koja se desila prije 7 godina u mjestu Drnjači u kojem su bili poznati estradni par Nikolina i Saša Kapor i oni su i dan danas broj jedna razgovora. Nakon tog teškog događaja Nikolina je rekla da je vazno da se ostavi vremena da se prilagodiš tim nekim situacijama i okolnostima pod kojim su se i oni našli pa su govorili i o nesreći u kojoj je nažalost učestvovao Đorđe.

Prije 10 godina 2015 godine desio se sudar putničkih automobila u Drinjači gdje se nalazi kod Zvornika. Ovo je incident koji se desio i ugrozi je tri osobe koje se i dan danas bore sa teškim emotivnim posljedicama. Jako velika trauma je ostala iza toga.

Ono su upravljali vozilom i spustili su se tada u duboke vode rijeke Drine i za dlaku su izbjegli sudar sa vozačem kamiona koji je vozio stoku. Ali sreća u nesreći je bila ta da su tu bili ribari koji su pomogli i spasili ih.

Sva sreća takva je bial da je prozor bio otvoren pa je Kapor spasio sina kojeg je Nikolija držala u krilu i ona ga je izbacial kroz prozor.