Znate sve što se krije i ne zeli u javnost! OTAC MACE DISKRECIJE JE POZNATI PEVAČ! STID i sram ga sakrila u misiju rupu

Ona je naša poznata starleta a ime joj je Senada Nurkić a svi je znaju kao Maca Diskrecija. Svoju popularnost je stekla takmičenjem u raznim rijaliti programima. Ona je rođena u Bosni i Hercegovini u Tuzli a veliku popularnost je stekla u rijalitiju Parovi gdje je dobila posebno mjesto.

Njena porodica nikada nije bila posebnog imovinskog stanja ali ona se borila i kao manja za porodicu. Zivjela je samo sa majkom Enesom Nurkić. Oca nikada nije upoznala jer on nije htio da cuje za nju a nije se ni brinuo o njoj. Enesa je rekla da je Macin otac onog trenutka kada je ona ostala trudna rekao da abortira jer on ne zeli da prihvati to dijete.

Maca nikada oca upoznala nije jer je bio u braku kada je njena majka ostala trudna i njena majka je tada bila jako mlada.

“Nikada ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoljetna a ja od njega nikada nisam ni trazila da on treba da nju da prizna. Istina je da sam ja tada pogrijesila jer je on bio ozenjen a ja nikada nisam htjela da neciji brak rasturim. Iako nisam imala iskustva rodila sam dijete sa samo 20 odina. Dao mi je pare da abortiram ali nisam htjela. Maca je plod neuzvraćene ljubavi a ja sam rekla da je ona moja pa makar ja spavala i na ulici. Nakon nekoliko dana od kako sam se porodila majka i očuh su me primili.